Als bestuur zijn wij de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021. Wij vinden het belangrijk dat onze trainerstaf een goed team is en elkaar onderling versterkt en beter maakt, op deze manier kunnen zij ook de racers naar een hoger niveau laten doorgroeien.

Wij zijn heel erg blij en trots om jullie te kunnen melden dat wij erin geslaagd zijn om onze trainersstaf compleet te maken. Als hoofdtrainers zal Vincent Esteje het stokje van Geertje overnemen. Patrick Roël zal als adviseur van het team Vincent ondersteunen bij een aantal hoofdtrainer taken en vooral de ontwikkeling van onze trainers begeleiden. Tevens kunnen wij jullie melden dat wij ook Jorrit Meinsma als trainer mogen verwelkomen binnen SRH. Onze complete trainersstaf voor aankomend seizoen zal er als volgt uitzien:

– Vincent Esteje (Hoofdtrainer), Patrick Roël (Adviseur)

– Jimmy van Herwerden, Michelle van Herwerden, Jorrit Meinsma, Sander van de Reep, Sharon Kulkens, Dennis Walst, Dean Molenaar en Richard Molenaar (Trainers)

Wij bieden voor iedere racer, in de leeftijd van 6-16 jaar, een pakket wat aansluit bij zijn/ haar wensen en mogelijkheden.

Wil je meer weten over de inhoud van onze programma’s neem dan contact met ons op voor meer informatie of een proeftraining.